Hankeaika alkaapi loppua joten Blogi sekä Facebook sen vuoksi hiukkasen hiljentyneet. Tässä kohdin tehdään parhaamme että jatkuvuus toiminnalle, asiakkaille ja vaikuttamiselle säilyisi mahdollisimman hyvänä vaikka resurssit vähenee!

20180216_140331%20%282%29%20talvikuva%20  Auringonlasku Urskissa, kuva viime talvelta. 

Alkuvuonna 2019 Muistitreffit porukka on ollut koossa. Joulun jälkeen vaihdettiin ajatuksia, kuulumisia, uusia ideoita, jatkotoiveita hankkeen jälkeiseen elämään ja ennen kaikkea tavattiin hyvässä seurassa jossa "ei oo niin väliä muistaako".

Tällä viikolla muistitreffeillä kokoontui osa porukkaa ja onneksi saimme Hannan ja opiskelijan tuuraamaan sairastunutta sekä maailmalla seikkaillutta hanketyöntekijää! Kiitos heille, näin se yhteistyö pelaa hienosti niinkuin kuuluukin! :)

Aivotsumpa 1/4 on myös jo kokoontunut (Nyt alkuvuonna kokoonnutaan vain 4 kertaa tällä tietoa) Aivotsumpahan on sisällöltään kognitiivisia "Kynäpaperiharjoituksia ja ryhmäharjoituksia". Osa porukasta on aivojaan harjoittanut jo pari vuotta, ja tasaiseen tahtiin tähän on tullut uusia treenaajia. Jopa nyt alkuvuonna pari uutta pääsee jutun juoneen! Tehtäviä tehdään yhdessä, sekä yksilötehtäviä omaan tahtiin ja sopivasti haasteita saaden. Jutun juoni on se, että aivot muokkaantuvat jatkuvasti, ja niiden harjoittaminen on hyödyllistä olit sitten "varustettu enemmällä, tai vähemmällä muistilla"

Tässä seuraa vinkki, missä voit esimerkiksi haastaa aivojasi:

https://www.muistipuisto.fi/ 

Sieltä lyötyypi esimerkiksi tietovisaa ja harjoitteita liittyen vaikkapa hahmottamiseen, muistiin, päättelyyn, liikuntaan... Meehän sivuille seikkailemaan! 

Muistipuisto%20kuva%20blogiin.jpg

Ensi viikolla Aivotsumpataan ja Ilmaisutaitoryhmä herää talvihorroksesta! ;)

Hyvää viikonloppua/päivänjatkoa/nettisurffailuhetkeä sinulle, joka maltoit lukea blogipostauksen loppuun asti!