Syksyn toiminnan aloitus alkaa olla käsillä! Loma-ajasta on nautittu säiden yhä suosien ja myös läkähdyttäen. Monenlaista on tapahtumassa syksyllä ryhmissä. Ulkoilua on luvassa kaikille toiminnassa mukana oleville, sekä mukaan mahtuu uusia ihmisiä, jotka otamme ilolla ja lämmöllä vastaan!

Työntekijöiden yhteystiedot ja lisää tietoa toiminnasta löytyy: https://www.muistiliitto.fi/fi/tuki-ja-palvelut/muistiyhdistys-lahellasi/muistiyhdistykset/mikkelin-seudun-muisti/pain-mantya-hanke 

20170822_140258.jpg

Jo innolla odotamme teemakävelyitä, jossa ulkoilemme yhdessä sekä luvassa on joko ajankohtaista, tai alueeseen liittyvää teemaa. Teemakävely toteutettiin keväällä kahdesti, ja hyvän palautteen perusteella jatketaan ehdottomasti! Luonnossa liikkuminen ja hyvä seura on vaan parasta :)

Näin elokuussa aloitamme ilmaisutaitoryhmän tulevan elokuvan kuvaukset! Tilauksessa on kesäinen sää elo-syyskuulle. Tekemisen riemu on taattua tässä porukassa!

Kaihun%20kota%20syksyll%C3%A4%20%282%29.

Kotaryhmä kokoontuu elokuun lopussa, keskustellen jo hiukan syksystä. Mielentaitojen aiheena on hyväksyminen, jota käsittelemme tehtävärasteilla ja keskustellen. Elokuun kotaryhmässä keräämme ryhmäläisten ajatuksia, miten kotakokoontumiset toimivat. Porukka antaa usein monipuolista palautetta kehittäen toimintaa, kiitosta unohtamatta. :)

 

Hankkeen loppuseminaari on tulossa syksyllä. Ohjelman suunnittelu on hyvässä vaiheessa. Kävimme Sahanlahdessa katsomassa Kati Outisen monologin "Niin kauas kuin omat siivet kantaa". Kati on tulossa esittämään monologin loppuseminaariimme, seuraile ilmoittelua.

20180604_142918%20%283%29.jpg

 

Vuoden loppuun meillä on hanke-aikaa. Toivotaan, että saamme pysyvämmän rahoituksen ryhmätoiminnan jatkumiseksi  monipuolisena. Keväällä työskenneltiin hakemuksien parissa ja teimme parhaamme, että toiminta saisi jatkorahoitusta. Tieto jatkosta tulee joulukuussa, kun rahoittajamme Stea antaa avustusehdotuksen, joka alkuvuodesta 2019 hyväksytään.

Erittäin hyvää, kehittävää ja kannustavaa palautetta ollaan saatu laajalti ja siispä syksy menee hyvillä mielin. Nautitaan nyt siitä mitä on, ja jatkolle Peukut pystyyn ;)

Terveisin Jaana ja Helmi

20180615_141104%20%282%29.jpg