Helmikuu hurahti mukavissa tunnelmissa! Menimme porukalla hiihtämään Mikkelin urheilupuiston, tutummin Urskin loistavalle ladulle! 

Perjantaipäivä, aurinkoinen keli ja pakkasta -8 astetta, kas kaikilla oli hymy huulilla!

Pakkanen ei hyydyttänyt meitä, aurinko onneksi lämmitti, sekä mukaan varattu kuuma mehu. Huolto pelasi, sillä hiihtoinnokkuus on jakautunut sopivasti työporukan kesken. Hanketyöntekijä oli mielihommassaan- vieläpä työajalla! Kyllä hymyilytti jo silloin, kun ryhmäläiset ehdottivat hiihtämään lähtöä! ;)

Mukaamme saimme myös kaksi opiskelijaa! Lumikengät olivat myös kokeilussa. Pääsee muuten hyvin hangessa etenemään ;)

MItäs tässä kuvassa tapahtuu? Katsomme ilmaisutaitoryhmän syksyllä kuvaamia lyhytelokuvan kohtauksia! Jopas työryhmä malttaa olla hiljaa katsoessaan työn tuloksia :) Ryhmässä teemme aina myös ilmaisutaidon harjoitteita ja ideoimme uusia aiheita lyhytelokuvaksi. 

Blogin lukijoille tiedoksi, ilmaisutaitoryhmään mahtuisi 1 tai 2 uutta henkilöä! Pääsyvaatimuksena ainoastaan kuulua kohderyhmään. Kiinnostuneet olkaa yhteydessä hankkeen työntekijöihin, Helmiin tai Jaanaan. Yhteystiedot, ja enempi tulevasta toiminnasta löytyy nettisivuilta:

http://mikkelinseudunmuisti.fi ja sieltä kohdasta Päin mäntyä-hanke

Me työntekijät olimme Radio Mikkelin Viki Vänttisen haastattelussa helmikuun puolivälissä. Kerroimme ryhmätoiminnasta ja toivotimme: uusia ryhmäläisiä saa tulla mukaan toimintaan! Lisäksi sivusimme keskustelussa aivoterveys- ja muistiasioita yleensäkin.