Teemme monipuolista yhteistyötä Pappilanpuiston palvelutalon kanssa. Viime keväänä teimme porukalla säähavaintokeskuksen ja hyönteishotellin, jotka ovat nyt Pappilanpuiston sisäpihalla asukkaita virkistämässä. Toivomme että tämä Green Careen pohjautuva "toiminnan vihertäminen" houkuttelisi asukkaita ulkoilemaan. 

Sitten itse tarinaan: Vierailulla Pappilanpuistossa!

Tässä kuvia Pappilanpuistosta, jossa vierailimme ryhmänä. Kuvateksit tehty Muistitreffiläisten kanssa yhdessä :)

Pappilanpuisto%20%282%29.jpg

Etukäteen olimme valmistautuneet monipuolisesti kysymyksillä. Muun muassa mietimme, ovatko hoitajat ystävällisiä ja kohteliaita, sekä kuinka hoitotahto toteutuu. Myös asukkaan rahankäyttö oli kysymyslistalla; mitä palveluita -kuten kampaajan palvelua voi saada asukkaana ollessa...

Saimme vastauksia:

-On lakisääteinen asia olla ystävällinen ja kohtelias asukkaille.On hyvä, että tänä päivänä kiinnitetään huomiota tähän seikkaan. Huomioimme henkilökunnan olevan mukavaa ja ystävällistä Pappilanpuistossa.

-Hoitotahto on henkilökunnalle tärkeä asia ja se kertoo tärkeitä asioita uudesta asukkaasta, hänen persoonastaan ja elämäntyylistään.

-Kampaajapalvelut ja muut ovat mahdollisia, tottakai!

20171030_160056.jpg

Lahjoitimme Mikkelin seudun Muisti ry:n toimesta hypistelymuhveja asukkaiden käyttöön. 

Sieppaa.jpg

 

Sieppaa2.jpg

Pappilanpuistossa näytti siltä, että siellä eletään! Tunnelma oli kodinomainen. Joskus hoitokodit ovat niin steriilejä...

Tilat ovat hyvät ja monipuoliset sisällä ja ulkona. Hyvät saunatilat, pyykkitilat ja viihtyisiä ryhmätiloja. Kaikki oli viimeisen päälle!

Osa halusi jäädä jo heti asukkaaksi ;)

Hy%C3%B6nteishotelli%20Pappilanpuistoon. 

Säähavaintokeskus ja hyönteishotelli vietiin porukalla Pappilanpuistoon keväällä 2017. Unohtui ottaa kuva sisäpihalta, jossa ne ovat nyt. Tämä kuva arkistojen kätköistä.

Hotellissa ollut hiljaista kaudella 2017, liekö hinta ollut liian korkea ;)

Luontopolun suunnittelua jatketaan, saa nähdä mitä keksitään... 

20171009_152025.jpg

Hypisteltävät mysteerilonkerot istuivat hyllyllä :) 

 

Palvelutalo on Mikkelin Kotikaari ry:n yksikkö, joka tarjoaa asukkailleen turvallisen kodin. Pappilanpuistossa toteutetaan hienosti luontolähtöisyyttä!  Asukkaat muun muassa katsovat luonto-ohjelmia ennen jumpan alkua, ja sopivissa kohdin on mahdollista ulkoilla niin sisäpihalla kuin vehreässä ympäristössä.

Lisätietoa yllä mainitusta Green Caresta: http://www.gcfinland.fi/ 

Aiemmin blogissa on asiaa tuosta säähavaintokeskuksen ja hyönteishotellin valmistamisesta (Toukokuu 2017) 

Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä, Kiitos Pappilanpuiston mukavalle henkilökunnalle! :)